Party, Cupcakes & en dörr

image
Jag vet att det här inte är något nytt men har det inte blivit utbrett? Det här med Cupcakes? Jag har inte fattat grejen mer än man kan dekorera och göra fina, roliga eller vad man nu vill men vill man ha Cupcakes till champagnen på ett bröllop, eller en Cupcake buffé på ett kalas och alla möjliga tillfällen när alla nu ska ha just Cupcakes.
image
Kan tänka mig hur många saker som helst som är godare än Cupcakes men jag kanske blivit för gammal nu igen:) Klart att man göra fina & personliga Cupcakes men det blir ju ändå inte så personligt när vart och varannat kalas, fest eller vad det nu är har Cupcakes.

image
Nu är ju inte jag någon dessert eller kakor & bullperson men fattade inte grejen med macarones heller, vissa rätt goda men hutlöst dyra i förhållande till vad man får. Samma sak där för något år sedan, då skulle alla macarones och det exploderade med macarones på varenda cafe mm. Samma sak som med mode inom kläder & skor med andra ord, vi följer strömmen oavsett om det gäller kläder, kakor eller vad det nu må vara.

Vissa saker är som tur är tidlösa, som till exempel champagne i allmänhet, jordgubbar till sommaren, sillen till midsommar och inte minst våra otroligt vackra gröna dörrar på Fredriksborg. Dörrar som funnits där sedan 1750 sådär och nu pratar vi äkta patina, älskar den underbara dubbeldörren och kan inte låta bli att titta på den en stund varje gång jag är på Fredriksborg..
image

Vid dagens möte med Statens Fastighetsverk pratade vi oxå om nästa hotellbyggnad, det röda gamla huset med vita knutar strax intill. Markarbetena har påbörjats, ritningarna klara och ska bli fantastiskt roligt att tillsammans med Annika jobba med inredningen av de nya rummen. Jag ser skärgårdsromantik i sin renaste form framför mig. Den vita spetsgardiner som fladdrar till, det såpade golvet, pelargoner men utan att bli för gulligt och krusidulligt. Kommer bli så fint.. Önskar vi kunde börja i morgon och att vi skulle ha dem klara till sommaren men man kan inte få allt som man vill..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.