Boring..

image
Det är viktigt att inte göra någonting & att uppnå ”tråkigt” stadiet ibland för att vila upp hjärna, kropp & själ. Det är däremot inte lika viktigt ur det perspektivet att göra tråkiga saker, men de är å andra sidan viktiga av andra skäl. Det är oxå viktigt att ha tråkigt i bland för att uppskatta det roliga. Lång artikel i senaste numret av Damernas Värld om just detta & här kommer några anledningar till vikten av att ha just tråkigt och/eller inte göra någonting..
image

När man inte gör någonting kan man till exempel passa på att göra en ansiktsmask, kommer ni håg underverket Glam Glow som jag inte kunde motstå att köpa på flyget senast? Har använt den några gånger och nytta gör den nog men definitivt inga underverk. Nu när man kommit på det, vad hittar man då? Jo, en annons om en ny variant av Glam Glow som antagligen får din hy att stråla ännu mer:)
image
Kommer inte rusa och köpa den, jag lovar. Det får duga med den första burken ett tag till & helt enkelt gilla läget hur man ser ut..

Apropå se ut, så kommer jag inte se ut så här nästa gång vi ses:
image
Inte lika fult som de tidigare bilderna men definitivt inte min stil. Men så var det där med kvinnor som passerar 50 och att de fokuserar mycket mer på vad de INTE kan & ska göra och/eller se ut jämfört med män som köper motorcyklar, börja flirta och i värsta fall byter ut sin fru mot någon nyare variant.. Så därför kastar jag med en bild på saker jag kanske har på mig nästa gång vi ses så att det blir lite positivt och inte boring..
image

Nu fungerar äntligen mitt bredband ordentligt igen så nu ska jag se Welcome to Sweden på min iPad & sedan kommer jag göra ett inlägg om något jag hörde som är för bra för att vara sant.. Dont miss:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.