Vill inte vara en..

image
Jag vill verkligen inte vara en Cool Kid who never sleeps. Jag får då betrakta som en ofrivillig cool kid.. Nu har väl de coola kidsen väldigt mycket roligare när de inte sover än vad jag har. Somnade strax efter midnatt och vaknade kl 05.00, någon timmes sömn behövs allt.

Provar knepet att skriva en blogg och hoppas att jag somnar om till klockan ringer 08.30. Har ju till och med fleccesockor på mig så att mina fötter ska må bra..
image

Brukar alltid kunna somna om så det ska väl gå bra idag oxå. Är i alla fall på god väg att vrida dygnet rätt igen. Det blir väl lite så här då som i någon slags ”omvänjningsprocess’ – är förhoppningsvis som alla andra snart och sover på natten och jobbar på dagen:)

image
Om inte ett kort blogginhjälp hjälper så har jag mina två andra knep:
1. Spela Ruzzle på telefonen (svårt med svajig mottagning på telefonen).
2. Läsa lite, helst något som inte är för bra så att man inte kan sluta läsa:)

Att börja tänka, kan leda till att man tänker för mycket och det är allt annat än välgörande för sömn och insomning..

Ger mig i kast med alternativ 2 och hoppas på det bästa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.