Lite fördröjning..

Det blev visst en fördröjning på mitt tidigare inlägg:) Åkte hemifrån vid 10.00 tiden och är nu på väg tillbaka mot Bullerbyn. Måste ha hänt något, för trafikläget är vad man kan kalla tjockt. Rena rama midsommarköerna ut mot Värmdö..
image

Har hunnit med massor i dag i stan. Först och bäst av allt var att träffa Cissi D..
image
Fikade och snackade om livet i stort i Cadierbaren. Sedan till Efva Attling och inköp av ”Take no shit” halsband. Jag köpte ett i silver, principen ni vet.. Men har ju sålt ihop för mer än det kostade.. Cissi är mer än väl värd ett i guld och det är så snyggt!
image

Därefter Apoteket, salva till Pippi. Linda tog hand om mina sargade naglar, återbesök nästa vecka. No mercy..
Fixade armbandet på min klocka, köpte en bok. Ja, en massa saker fick jag fixat = nöjd.

Nu hem och köra löner och lite annat. När jag nu kommer hem, måste göra ett stopp och köpa Coca-Cola..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.