Sommarminnen..

image
Letade efter en min nyckelring som är en korsning mellan Buddha & Maria Montazami, hittade den och hittade då samtidigt ett foto på ett sommarminne.
Anton, min systerson & jag på Gröna Lund för några somrar sen. Man skulle kunna tro att vi ringt varandra innan så som tjejer brukar göra och frågat: Vad ska du ha på dig? Vi matchar onekligen varandra rätt bra. Jag tror att det var det här Gröna Lund besöket som även innehöll Antons mest pinsamma moster minne. Åkturen i Vilda Musen. Bortsett från det minnet så tror jag att både jag & Anton minns dagen med glädje.

Apropå min nyckelring.. Har ju oftast rätt stora handväskor med en massa ”det kan man kanske behöva” saker i så nycklarna försvinner lätt bland allt. Detta problem råder min Buddha/Maria Montazami nyckelring bot på. Tänk vad tid jag kommer spara på att slippa rota runt i väskan varje gång nycklarna ska fram.
image

I dag ska jag lägga ut Guess väskan på Tradera igen. Den som bjöd högst fick jag aldrig tag på.. Klänningen från Laura Ashley däremot är såld, levererad och betald. Får se om jag har bättre tur med väskan den här gången. Ska passa på att lägga upp några andra saker när jag ändå är igång.

Annars är det som vanligt en lagom mängd punkter på To do listan i dag.. Bara att kämpa på helt enkelt..
Har ju mina ”solpunkter” den här veckan så man har lite roligt på agendan oxå, viktigt det..

Inte för mycket pixie dust bara, det har jag i färskt minne. Eller rättare sagt Pixie dust kan det vara men inte för mycket champagne, det är en mer korrekt beskrivning.

Inte så mycket Pixie dust på To do listan i dag men bara att köra på ändå..

Kram

En reaktion på ”Sommarminnen..”

  1. Inte ok att buda och sen skita i att betala! Hon förtjänar ett dåligt betyg som köpare om det inte finns en giltig och acceptabel förklaring. Man varnar andra säljare på det viset.
    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.