Kalla fötter..

image
Jag har fått kalla fötter. På riktigt. Fryser om just fötterna hela tiden och de är kalla, till och med i sängen måste jag ha fleccesockor på mig. Hur normalt är det? Måste ha något med blodcirkulationen att göra – kanske något att kolla upp om det inte går över. Eller så strejkar mina fötter pga avsaknaden av sol och värme..

image
Apropå Kalla fötter, har Lugna Favoriter på i bakgrunden. De har tydligen en grej varje dag där någon kan ringa in och önska en date med någon speciell som de inte vågar fråga själva. Dateobjektet i fråga blir uppringt och får välja mellan en date med personen som vill gå på date eller ta 500 kronor kontant. Jag skulle i och för sig aldrig få för mig att få till en date på det sättet men extra glad är jag att jag inte bad den killen som blev tillfrågad i dag om en date. När det stod klart för honom vem som ville gå på date och alternativet med 500 kronor uttryckte han tvekan men sa till slut: jag kan gå ut med henne då. Lät ju inte som de bästa förutsättningarna för att den daten kommer leda till någon romans.. Hade jag varit tjejen hade jag nog valt att avstå just den daten..

Har nu läst några kapitel i Fördelarna med en kollaps och kommit fram till att den passar nog bättre för killar än för mig i alla fall. Har svårt att sätta mig in i karaktärerna som i huvudsak är män och hur de tänker/agerar. Byter med andra ord bok:
image
Kan säkert vara charmig och passa mig bättre. Ska unna mig en läs paus en timme innan jag ”snikar” mig in hos grannen för att låna bredband och betala lite räkningar mm.

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.