Hopp om vår..

image
Lite vår-feeling fick jag allt på förkvällen när jag ”snikade” mig in hos grannen och ”lånade” lite bredband. Fick betalt lite räkningar och annat man inte kan göra via telefonen (man kan säkert betala räkningar via telefonen, men jag kan inte)..

Nu ska jag bara läsa & vara lite socialt social (svara på FB meddelanden & annat sånt). Somnade som planerat i bra tid igår och hoppas på detsamma idag..

I morgon inleds dagen med träff med fina vackra Cissi D på vårt gemensamma favoritställe:image

Sedan lite ärenden, måste köpa en ny bok. Den där jag började på idag är OK men jag känner för någon riktigt riktigt bra bok. Så till Stockholms bästa bokhandel i morgon.
image

Kan då oxå passa på att köpa ny salva till Pippi & fönstershoppa lite. Principen kvarstår, så inget shoppande för mig för jag har inte sålt något:). Men man kan ju få drömma om tex den här klänningen som finns i Sturegallerian – men bara drömma..
image

Förutom salvan då så är det bara kontorsmaterial som står på inköpslistan, roligare än så blir det inte i morgon:) Skulle väl vara om jag råkade springa på dom där pionerna då som jag skulle givit mig själv i belöningen i helgen som var..

Kram

2 reaktioner på ”Hopp om vår..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.