Spetsar & Buddha

image
Spetsar hänger med även i år, det är bra både ur ”snygghets- & återvinnings” perspektiv. Tycker det är otroligt fint med spets på sommaren, passar till allt och är extra snyggt om solen hjälpt en att bli lite snyggare oxå.

Har både några klänningar & tunikor i spets som jag med glädje tar fram även den här sommaren. Jag är mycket inne på ”återvinning” nu och har tillsammans med Tom planerat för ett riktigt ”rat race” veckan efter nästa. Då jäklar ska det säljas både möbler och annat som bara står och står i olika förråd. Vet ju dessutom att de kommer fortsätta stå där så dags för rensning med andra ord.

image
Inte bara förråd och garderob som behöver rensas utan oxå huvudet. Jobbat undan en hel del men måste bli bättre på att verkligen rensa huvudet ibland. Kroppen oxå för den delen, kanske skulle slå till med en detox? Skulle säkert vara nyttigt & välgörande. Meditationen är en annan sak som ska bli en daglig rutin. Fick ju Anton med mig på det men tror nog att Sigge kommer välja att avstå..

Har snart läst ut boken Visning pågår, helt ok bok men inte mer än så. Ska se till att läsa ut den innan jag somnar ikväll och börja på en ny i morgon. Nu har jag ju nya läsglasögon så jag kanske till och med klarar en pocketbok:)

Over & out för den här veckan..
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.