Tror det var Pippi…

image
..som var den ”utlösande faktorn” som gjorde att Leon tyckte att det var OK att prata med mig idag:) Det har han inte haft så stor lust med tidigare. Ibland tar det tid att bli ”accepterad”:)

David, Bella & lille Leon har varit här och fikat lite. Så kul att träffa dem igen. I går jobbade jag ju på som en duracell kanin så idag tar jag det lite lugnare. Avsaknaden av internet påverkar såklart, så i morgon nya tag & då ska jag sitta hos Ellen & Lars och göra de punkter som kräver internet. Ska oxå ha ett kort möte med Tom i morgon. Här i Bullerbyn är det inte så supernoga vilken veckodag det är.

image
Tänk vad skönt, dom väl ingångna Converse skorna kommer att användas flitigt i sommar tror jag bestämt. Varvat med high heels såklart.. Om det nu blir någon sommar..

Till min egen glädje börjar mina naglar äntligen bli lite mer normala. Som jag kämpat med att få ordning på dem, får fortsätta ett tag till sedan är de nog räddade (ja, Pappa jag vet att jag skriver mycket om mina naglar).
Har bara själva lacket kvar av dagens nagelvård, rött blir det idag. Sedan ska jag fortsätta att läsa min bok som har alldeles lagom stora bokstäver:)

Sedan lite mat & uppladdning för lyssningen av Eurovision.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.