Nu är vi redo..

image
Sigge, jag & radion är laddade för Eurovision 2014.
Tystnaden är total,vattnet helt spegelblankt och med avsaknaden av både TV & bredband så känner man sig nästan förflyttad till 1950 sådär. Jag kan nästan känna hur Sigge tänker; vad var det jag sa, vi skulle ha stannat i stan. Han är allt en riktigt bortskämd city-katt han. Men musik gillar han så han kommer garanterat hålla mig sällskap vid radion..

Nu börjar det, ska bli intressant hur det känns att bara höra och inte se.. Hör att det är Ingmaris kompis som är kommentator och att Sanna tillhör förhandsfavoriterna.
Nej, utan att ha hört ett enda annat bidrag så tror jag ändå inte att Sanna vinner.

image
Skickar en extra god elefant till Sanna och återkommer när de 26 bidragen spelats med mitt tips på Top 3 eller nåt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.