Hur mycket post kan man få?

image
Antagligen hur mycket som helst verkar det som. Men har man flera företag så blir det väl oundvikligt antar jag. Har ägnat några timmar till att öppna och sortera men är långt ifrån klar. Om det ändå hade kunnat dyka upp något lite roligt eller oväntat (positivt oväntat) bland alla trista kuvert med räkningar och allt annat som hör vardagen till.

image
Men det kanske det gör, är ju inte klar med högarna än. Vem vet, någonstans kanske det dyker upp ett vackert kuvert med en inbjudan till New York.. En långweekend, Pippis väska med guldpengar att använda till shopping & roliga restaurangbesök. Det vore något det:) Sannolikheten är lika med noll men jag kan ha det som ”dröm” när jag fortsätter sprätta kuvert och sortera..

I morgon får jag besök av David, Bella & lilla Leon. Kommer hit en stund på dagen, ska bli så kul att se dem igen. Det var ju ett tag sen minst sagt. Får vi se om Leom har lust att prata med mig i morgon, han brukar inte ha det:)

Antar att en väldigt stor del av Sverige sitter bänkade framför TV:n och följer Lets Dance finalen. Själv lyssnar jag på Lugna Favoriter som underhållning till postsorteringen. Lugnt & skönt med andra ord.

image
Inte fullt lika skönt som att stå och titta ut över Medelhavet, med tystnaden som råder i det område vi bor i men good enough. Måste ju se till att verkligheten fungerar oxå även om jag självklart hellre stått där i strandbrynet just nu än att fortsätta öppna och sortera post. Men, hemma några veckor nu och komma i kapp så kan man njuta desto mer när man står där i strandbrynet nästa gång..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.