Over & Out

image
Kommit så mycket längre än jag vågat hoppas på i dag så nu är det dags för lite ”egentid”.
Väsentligt fler punkter som har strukits över med den gröna överstrykningspennan än punkter som återstår:)

Provade den där mirakel ansiktsmasken;
1. Sigge blev typ livrädd när han såg mig
2. Det kändes som om den jobbade sig in i hyn om ni förstår vad jag menar
3. Kan inte påstå att jag ser någon som helst skillnad men det känns skönt och vem vet om jag tar och kör den några gånger till kanske kanske jag kommer se något resultat..

Har nu gått till sängs och tänkte snabbt kolla lite vad som hänt på FB under dagen, i alla fall lite men inte allt. Sen ska jag läsa en stund och förhoppningsvis somna i hyfsad tid, vilket jag inte gjorde igår. Igår natt var en sådan där växelsömnsnatt igen, så jobbiga och man är inte 100% dagen efter! därför extra nöjd med att jag lyckats vara så effektiv.

image
Inte någon superbok men en sådan där bok som passar bra när man är lite trött och ska läsa innan man somnar. Läser väldigt mycket mindre nu för tiden än vad jag brukade göra förr, har bara blivit så. Får väl följa Bengts råd och skaffa en läsplatta så det blir lättare och bekvämare att läsa (utan att man överanstränger ögonen med den så ofta otroligt lilla storleken på texten i pocketböcker).

Elefanter sägs bringa lycka och därför så blir dagens avslutning just en elefant, i morgon behöver vi lite hjälp av elefanten..

image

Kram & God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.