Kör på..

image
Känns som om huvudet skulle må bra av en rejäl rengöring efter det mastodontpass jag kört idag. Den gröna överstrykningspennan har använts flitigt = saker klara:)

Precis ätit middag och ska köra en liten stund till, bäst att passa på när man har ångan uppe. Kommer verkligen kunna känna mig nöjd med allt jag hunnit med idag. Innan jag fortsätter med adminjobbet ska jag prova på att bli sååå vacker med en lyster i hyn av sällan skådat slag
image
Är en lermask som ska sitta på i 10 minuter, passar ju perfekt att ha på när man jobbar lite. Det är väl som med ”sockerpiller” om man tror lite på det så kommer man att se lite resultat..

Ellen har nu varit på utbildning i lönesystemet vi har så hon är nu redo att ta över all löneadministration vilket känns jättebra. Lämnar över mer och mer till henne, en avlastning som är guld värd.

image
Ikväll ska Sofia & jag få ihop information och biljettsläpp av Weeping Willows konsert hos oss den 10 augusti. Om vi har samma tur med vädret som förra året när Magnus från Weeping Willows & Ebbot spelade hos oss kan jag garantera att det kommer bli en magisk kväll. Om ni inte har lyssnat på Weeping Willows – gör det!

Skulle packa upp resväskorna tidigare idag, gick sådär bra. Har helt enkelt inte galgar så att det räcker. Får försöka hitta något bättre system än det jag har idag då jag släpar vissa favoritkläder fram och tillbaka hela tiden. Målet är att kunna åka fram och tillbaka med handbagage vilket är ett högst realistiskt mål som dessutom sparar massor av tid både före och efter själva flighten.

Nej, nu till badrummet & på med lermasken..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.