Huvudet fullt..

image
Lyckades somna om som tur var och är nu uppe och igång med listan. Högt och lågt kan man verkligen säga om listan, för att känna att det snabbt framåt har jag kört igång med ett gäng snabba saker. Så skönt att se det grönmålade över texten på punkt efter punkt.

Inte helt lätt att hålla alla bollar i luften och då jag vilat några dagar så har jag inte heller mailboxen nere på noll. Så det måste också till, helst idag. Ett gäng telefonsamtal oxå av blandad karaktär måste oxå till idag. Tycker inte om att prata i telefon, inte så att jag har någon fobi eller så men tycker helt enkelt inte om det.

I kväll ska jag oxå testa ansiktsmasker som utlovar underverk, ja ja vi får väl se hur det blir med den saken men någon nytta lär den väl i alla fall göra. Pysslar om mina små naglar VARJE dag, de blir väl lite bättre dag för dag men är fortfarande i uselt skick. Antar att det inte är någon som är intresserad av att ärva hemmakitet från Depend..

Har börjat dra ner på Coca-Cola konsumtionen enligt plan. Dricker fortfarande för mycket varje dag men minskar lite hela tiden och övergår till vatten. Inte för att jag ska gå ner i vikt utan för allt det där sockret är ju allt annat än nyttigt och har man otur kan det ju leda till diabetes.

Måste oxå fylla kylskåpet med nyttigheter & annat nu när vi är hemma igen, får skicka T till affären och handla så att vi har alla förnödenheter hemma. Det som det där emot finns massor av i kylen är just Coca-Cola. Teresa & Zenon som bott här med Sigge när vi var i Marbella ser alltid till att det finns ett rejält lager med Coca-Cola i kylen varje gång man kommer hem. De är så söta, utöver det så har de alltid köpt någon blomma eller så. Den här gången hade de planterat penséer i krukor utanför ytterdörren. Vet inte hur vi skulle klara oss utan dem, de är verkligen guld värda.

Nej, slut på pausen och på listan igen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.