Forte!

image
Det tror jag nog är sant, har försökt ta fram min i dag i alla fall och kan konstatera att klockan inte ens är halv två och jag har hunnit med massor på min lista. Fortsätter jag i den här stilen/tempot kommer jag garanterat vara klar med listan som planerat. Det är i och för sig så att det alltid tenderar till att dyka upp oförutsedda saker som man inte planerat för men måste hantera, finns lite reservutrymme för det med.

image
Om jag når målet att ha allt på banan så ska jag ge mig själv en stor bukett pioner. Min absoluta favoritblomma och speciellt så här i maj, man riktigt känner att sommaren är på väg så förutom att vara en vacker blomma förmedlar den massa positiva känslor och längtan efter soliga sommardagar. Mello & Pioner till helgen alltså:)

Läste på FB att många har vinnarfeeling på Sanna Nielsen, men är inte låten lite trist? Återstår att se men jag skulle bli sjukt förvånad om hon gick & vann.

Tänkte på det här med mode. De där mönstrade kläderna som jag tyckte var så fula först men som jag nu börjar vänja mig vid och tycker till och med att en del av dem är riktigt snygga. Vi är otroligt påverkbara av det vi ser i tidningar och butiker, det bara är så. En sak som jag är rätt säker på att jag inte kommer springa runt med i sommar däremot är byxor som är helt trasiga.
image
Det lämnar jag åt de yngre förmågorna, passar dem väldigt mycket bättre än det skulle passa mig att gå omkring i byxor som dom här. Det är tur att man har ett visst mått av självinsikt, i alla fall då och då..

Mina favoritjeans just nu köpte jag när jag var i Estepona med Sofia för någon månad sedan. Tror dom kostade ungefär 120 kronor, sköna & snygga (tycker i alla fall jag). Finns som sagt en del att köpa i Marbella som är både fint och minst sagt billigt. Det är verkligen inte alltid det dyraste som är det finaste..

Nu strax möte med Tom & Lars, efter det full fart vidare med listan. Känner mig nästan lite stolt över hur långt jag kommit:)

Kram

2 reaktioner på ”Forte!”

  1. Mode kommer ju väldigt långt ned på min intresselista men en sak är jag säker på…
    Jeans med färdiga hål i och insmutsade jeans (som var modernt för några år sedan) kommer jag aldrig att köpa….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.