Hurra!!

image
Såg det inte men har förstått att Sanna Nielsen tog sig till final i Eurovision, tur var väl det för rätt trist att titta om inte Sverige är med. Antar då att finalen är på lördag så då vet man vad ska göra på lördag kväll. Kanske man ska slå till och vara riktigt helylle svensk och äta Tacos och till på Eurovision finalen..

image
Gick snabbt igenom veckans To do lista och insåg att det inte är en ”walk in the park” att hinna med allt som ska bli gjort dem här veckan. Tjuvstartat lite ikväll och bockat av några saker, känns på något sätt börja jobba imorgon om man vet att man i alla fall bockat av några punkter. Massa av punkterna är verkligen Quick fixes medan andra tar lite mer tid och ”tankemöda” men det är som Nike’s slogan; Just do it. Kommer garanterat inte vara någon som gör det åt mig så det är bara en sak som gäller: fokus!

image
Häromdagen såg jag ju på Malous program Efter tio (när Camilla Thulin var med). Antingen så växer Malous hår snabbast i värden eller har hon ”fake” fläta. Måste kolla upp på tex Glitter som ju har massa kul hår saker, vore rätt kul att kunna variera sitt tråkiga tunna hår lite mer. Kanske finns någon ny hårförlängning i form an fläta. Som sagt måste kolla upp. Kommer dock inte att köpa två och heller inre något rödhårigt som matchar tatueringen. Är så nöjd med den, tycker den är jättefin. Tror att Pappa oxå tycker den är fin (den är ju hans ofrivilliga födelsedagspresent till mig. Men när jag försökte tvinga T att oxå tatuera sig (inte ett Pippi motiv för det förstår till och med jag att det inte skulle vara rött motiv) så tyckte Pappa att det började bli dags att spärra in mig. Lätt överdrivet tycker jag, lite kul måste man väl ha..

image
Var väl inte riktigt något som överensstämmer med vare sig mina vanliga dagar och inte heller för någon så där i största allmänhet utom just möjligen Nalle Puh. Hans lilla citat får avsluta den här tisdagsnatten – nu fokus på,att sova så att så,mycket som möjligt är avbockat på den där To do listan redan i morgon kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.