Bilbytet som inte blev av..

image
Nej något bilbyte verkar inte bli aktuellt, andrahandsvärdet på nya bilar dyker fort i början och det skulle knappt ge något emellan. Vi måste ju ha bil här så vi behåller den vi har helt enkelt.

Snart dags för möte med Lotus teamet men innan dess ska vi en ”byggarbetarlunch” i alla fall enligt spanska mått. Det enda som är öppet för lunch vid den här tiden är typ Mc Donalds så det får väl bli det. Måste oxå hinna till Apoteket och köpa Pippi salva, den börjar ta slut.

Pappa har tillsammans med sin bror varit på sightseeing resa till Sevilla och kommer hem i dag. Då har de fått en stor dos av kultur som de säkert uppskattat. De är inte lika roade av att ligga i en solsäng som jag kan man säga utan att överdriva.

Dom här dagarna har verkligen varit välgörande för både kropp och själ. Så glad att jag ”hakade på” Ts totala impuls att åka hit.
Skönt oxå att vi imorgon har plats på direktflighten så vi inte behöver byta som på nerresan. Undviker gärna mellanlandningen, tycker det är nog jobbigt som det är att flyga.

Måste verkligen se till att få till det med den där siestan. Känner att jag inte sovit tillräckligt och är trött. 1,5 timmes siesta kommer göra susen så att man är redo för eftermiddagen & kvällen. En ”galen” sak och ej att förglömma mötet med Beatriz kommer kräva lite mer pigghet & energi:)

Kram

2 reaktioner på ”Bilbytet som inte blev av..”

  1. Byta bil tror jag man gör av samma skäl som man köper nya kläder eller handväskor. Någon enstaka gång är det verkligen nödvändigt (bilen eller kläderna utslitna) men oftast är det känslan av att köpa sig något nytt roligt snyggt etc…
    Att man (ja, jag har också gjort det) sedan i efterhand försöker rationalisera beslutet med att det är ekonomiskt rätt och (nästan) lönsamt är ju oftast bara att lura sig själv. Det lönar sig aldrig att köpa en ny bil. Men allt går ju inte ut på att vara ekonomisk och rationell…

    1. Klok som vanligt, vår poäng var att köpa en billigare och inte så bensinslukande bil men eftersom vi skulle förlora så mycket mot vad vi köpte den nuvarande bilen för så får vi behålla den. Maken är supernöjd:) Jag tycker dock att man kan ha en mindre exklusiv bil som dessutom inte drar massa bensin, utan diesel..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.