Soliga söndag..

Vaknade till ännu en strålande solig & varm dag, kommer kunna tillbringa mina planerade timmar i solsängen idag:)
image
Stranden städas inför dagens alla ”badgäster”, detta görs varje morgon så Borgmästaren snackar inte bara utan det är verkligen fullt fokus på att Marbella ska vara rent. Överallt & hela tiden. Sitter just nu ute på altanen och skriver, får sitta i skuggan annars ser man ingenting på iPad skärmen.

Vi har TV4 morgon på & väderleksrapporten berättar om regn & hagel och att det till och med kan bli snöblandat regn på sina ställen. Usch! Nu är väl ändå varenda svensk värd att våren & försommaren kommer för att stanna en gång för alla.

image
Hoppas att dagen tar sig fram i snigelfart så att man får ut så mycket som möjligt av sista lediga soldagen. Är säkert sol i morgon men då ingen tid för någon solsäng.. Då är det både möten & ärenden på agendan, sedan packa ihop för hemfärd på tisdag. Har ärligt otroligt svårt att säga vad som är hemma egentligen, så därför får jag kalla både Stockholm & Marbella hemma så får Vitemölla vara sommarstället.

image
Det är ganska fascinerande hur snabbt man kommit in i samhället och hur snabbt man började känna sig ”hemma” i Marbella, det är ju trots allt ett helt nytt land & jag kan inte språket. Men invånarna i Marbella är så vänliga, hjälpsamma och allmänt glada och stan i sig är ju inte speciellt stor så det bidrar ju självklart till att det bara inte går att inte trivas. För att inte tala om klimatet, havet & bergen.

image
Så jag fortsätter drömma om att kunna tillbringa allt mer tid här, allra helst typ 8-9 månader per år. Det är lite praktiska saker som behöver planeras och organiseras för att det ska bli möjligt, bara att se till att få allt sådant på plats så är det egentligen ingenting som hindrar ”drömmen”

Nu börjar det bli dags att göra sig ”iordning” för solsängen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.