Out of stock

image
Kan börja med att erkänna att det inte blev någon ”hyrfilm” från TV 4 Play. Vi försökte inte ens, hittade däremot en DVD film vi inte sett så vi tog den lätta vägen. Upptäckte när vi skulle plocka fram de ”klassiska” film tillbehören att det inte fanns en enda Coca-Cola kvar i vare sig kylen eller skafferiet. Film utan Coca-Cola = dålig kombination. Fick bli lite ”pimpat” vatten och det gick bra det med:)

Filmen, som jag nu glömt vad den hette, var sevärd men inget som går till historien. Fixat med naglarna, de är långt ifrån helt återställda men repar sig lite dag för dag. Tar en massa tid dock med allt ”underhåll” för att få tillbaka dem i normalt skick.
image
Det här är tyvärr inte mina naglar utan typ målet, däremot har jag idag målat dem rosa.

I morgon ringer väckarklockan tidigt (speciellt tidig för morgontrötta mig). Men bara att gilla läget och gå upp och se till att komma igång få morgondagens agenda avklarad..

För att klara det, att gå upp när klockan ringer alltså, är det nu hög tid att sova..

God Natt & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.