Film time

image
Hemma igen efter promenad & mat i Puerto Banus. Nu ska vi försöka oss på att titta på någon film via Tv 4 Play premium där man tydligen kan ”hyra” en film att se. Ni ser ju, teknik-kompetensen är på en 80-årings nivå ibland men men hoppas vi lyckas.

image
Vid 18-tiden var det 30 grader, förvisso i solen men ändå. Otroligt skönt att promenera runt både i hamnen och lite runt omkring innan vi åt middag. Åt som planerat på Picasso så att vi inte skulle behöva sitta helt själva på någon av de andra restaurangerna.. Value for money kan man kategorisera Picasso med, inte gourmetmat men helt ok till hyfsade priser.

image
Fortfarande strålande sol och varmt när vi åkte hem igen strax före 20.00. Man vill ju inte riktigt åka tillbaka till Stockholm på tisdag, det är så fint här nu med allt som blommar, det är grönt & temperaturen ligger på 22-25 grader i skuggan på dagarna.

Men istället för att gnälla över att behöva åka hem får man vända på det hela och istället vara glad & tacksam för att man faktiskt har en lägenhet här och kan åka hit så ofta som vi gör.

Har inte shoppat någonting (förutom presenten till svägerskan) men kan erkänna att jag inte skulle haft något emot att köpa något av de galet fina jeansklänningar mm som finns här. Jeanstyg kombinerat med lite spets, en del har alldeles för mycket men några klänningar jag sett är verkligen ”to die for” (väldigt överdrivet när jag tänker efter). Hur som helst håller benhårt fast vid min princip, sälj först och köp sedan. Så jeansklänningarna får vänta tills jag kommit hem och kört en riktig försäljningsrunda. Vet några som kommer att bli otroligt tacksamma för min nya princip.. Teresa & Zenon som blir tokiga av alla mina skor, väskor & annat som inte riktigt får plats nu när vi flyttat till ett mindre hus i Sverige. T kommer oxå bli glad eftersom jag lagt beslag på bastun och förvarar resväskor och annat där Inte riktigt vad han tänkt sig när han äntligen fick en bastu inne i huset och det kan jag ju ha förståelse för.. Ska nog bli ordning på mig oxå till slut får vi hoppas..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.