Färdigsolat..

Har nu tillbringat mina tre timmar i solen och fått lite mera färg. Dags att hoppa in i duschen & göra mig iordning för att åka iväg & äta en extremt tidig middag. Vi tänkte försöka se en film ikväll och bara vara. Mycket att hinna med i morgon så tidig sänggång..

image
Det är väl dagens sanning men lite make up gör ändå sitt till för att man ska se och känna sig lite finare i alla fall.. Har faktiskt fått en make up kurs av en väninna i födelsedagspresent (kanske var en pik) som jag ser fram emot. Veckan efter nästa är den och efter det kanske jag lärt mig ett & annat knep som man kan ha nytta av:)

image
Vi tänker åka till Puerto Banus och äta middag, väljer såklart Picasso för att det alltid är öppet och det är alltid folk där. Vanligtvis öppnar restaurangerna vid 19.00 som tidigast och vid 21.00 brukar gästerna börja dyka upp..

Har fått mail från Beatriz (ni vet min ständige kombattant) – hon kommer till Marbella i morgon för ett möte. Vet ju precis hur våra möten brukar gå till så bäst att äta lite ståltråd till frukost och kraftsamla. Det underliga är att våra möten alltid slutar på ett bra sätt men det är ett jäkla kattrakande innan hon ger sig (och jag fått kompromissa lite lite)..
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.