Mot Gamla stan..

Snart dags att hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka till Gamla stan. Kom på att förutom att bara flanera och sedan äta middag ska jag också köpa en födelsedagspresent. En av svägerskorna fyller ju år i direkt anslutning till vi kommer hem.
image
I Gamla stan finns det massor av små söta butiker och på huvuvudgatan ligger de lite större butikerna och även en del kedjebutiker som Mango, Massimo Dutti mm men det absolut vanligaste i Marbella är fristående butiker, stora som små.
Tycker att det är mycket roligare att köpa en present i någon av de mindre butikerna, där hittar man oftast fina saker till bra priser och som man heller inte ser överallt hemma.
Har ingen aning om vad jag skall köpa men är säker på att vi hittar något fint.

image
Ska ta med min kamera också och komma igång med att fotografera igen. Har absolut ingen avancerad kamera, det är typ ingen ide för jag förstår mig ändå aldrig på alla finesser. Men det är kul och riktigt svårt att hitta rätt känsla, träna, träna, träna.

image
Check oxå på klart förbättrade vanor nu här i Marbella, frukost, lunch & middag varje och dessutom en minskad Coca-Cola konsumtion. Vet inte varför men det är så mycket ”lättare” att vara ordentlig och ta hand om sig själv när man är här på något sätt.

Sitter ute på altanen, havet glittrar något så otroligt fint och ljudet från vågorna är så roingivande att man nästan blir trött & somnar. Får helt enkelt pallra mig upp och in i duschen så att vi kommer i väg kring 18.00. Vi hade inte tänkt oss någon sen kväll i kväll. Har varit utomhus i princip hela dagen och den friska luften gör en både gott och trött:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.