Sol, sol & värme

image
Vilken härlig dag vi haft i dag, strålande sol och varmt. Trixat och fixat lite, hann med en sväng till Handelsträdgården bland annat. I morgon ska vi plantera lite, vi har inte köpt några mängder men något grönt behövdes på den övre altanen. Får utöka successivt helt enkelt.

Det blev ingen middag eller besök i Gamla stan igår utan då var vi hemma hela kvällen. I kväll däremot åkte vi in en sväng och åt middag. Vid midnatt när vi åkte hem var det 22 grader.
I morgon ska vi vara hemma på dagen, lite mer sol på nästippen skadar inte. Vi tar helt enkelt dagen som den kommer i morgon, inte så ofta man kan göra det. Har fått en hel del gjort idag så i morgon kan arbetspasset vara minimalt..

image
Att promenera genom de svindlande små gränderna i gamla stan på kvällen är så otroligt mysigt. Skulle kunna gå runt i timmar och bara njuta av atmosfären.

Köpte med mig en svensk tidning på Arlanda, den tror jag ska bli min ”kvällslektyr” för nu är det dags att gå och lägga sig så att jag vaknar i lagom tid i morgon. En sak som vi garanterat ska göra i morgon är att ta en lång promenad utmed stranden. I dag har det varit en del folk som solat & badat på stranden och ännu fler lär det bli nu när helgen kommer.

Måste erkänna att jag tappat lite koll på Eurovision, men fick för mig att den kanske är i morgon? Det får jag kolla upp, för då blir det hemmakväll & fram med datorn och SVT Play. Eller är det nästa lördag? Ja, som sagt måste kolla upp.
Vi har fortfarande inte fått löst det där med de svenska TV-kanalerna, får bli vårt prioprojekt nästa gång vi kommer ner. Känns ju lite onödigt att ha TV och abonnemang på svenska kanaler men inte få in dem.

Lite hemma SPA har jag oxå hunnit med idag, så mina ben är nu rakade mm. Kvarstår lite ansiktsvård och lite omvårdnad av mina trasiga stackars naglar som jag ska se till att göra nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.