Nya tag..

Godmorgon!
image
Önskar att jag precis gjort iordning sådana här och fått en riktigt bra start på dagen. Men icke.. Så länge jag var kvar i Marbella så skötte jag näst intill exemplariskt med frukost, lunch, middag, solenergi, lagom med vila. Motionen var väl inget att skryta med då det inte är helt lätt att få en 10-åring att tycks långa strandpromenader är så kul.

Hemma i Sverige igen, vips så börjar jag slarva lite för mycket. En och annan promenad har jag tagit men inte ätit en enda frukost – dags för skärpning m a o.
I morgon på vägen ut till Bullerbyn får det bli ett stopp på Coop för att fylla på kylskåpet och återuppta de bra vanorna från Marbella. Ska då oxå passa på och kolla om de fått in det där schampot som kommer ge mig hår jag alltid drömt om:) De kör med TV-reklam nu oxå, så man blir ständigt påmind. Värt 40:- eller vad det nu kan kosta att testa, när jag väl hittar det. Kan erkänna att jag kollat efter det i ett flertal butiker men inte lyckats hitta det. Marknadsföraren/ misstag nr 1:
Köra print annonsering i var & varannan tidning, TV-reklam men man har inte lyckats få ut det i butikshyllorna. Blir antingen en dyrare lanseringskampanj än vad som behövts eller så tar pengarna för den lanseringen slut och när schampot äntligen finns i butikshyllan har 98% av de potentiella köparna hunnit glömma bort det. Klassiskt misstag som många gjort och fortfarande gör.

Apropå marknadsföring så är det hög tid att sätta ihop briefen för hemsidan till Kalmar Slott och göra en ordentlig genomgång och uppdatering av Fredriksborgs sida. Den sistnämnda uppdateras självklart löpande men en riktigt ordentlig genomgång och lite nytt foto- och textmaterial behövs. Får bli på nästa veckas agenda..

Fick Google Analytics för Lotus Properties idag, superkul att se utvecklingskurvan. Nu gäller det bara att öka takten på objekt och sedan sätta igång marknadsföringen. Vi aktar oss nämligen för misstaget att annonsera och få en massa människor att gå in på sidan och sedan ha lite för lite objekt. Teamet där nere jobbar för högtryck att ”lista objekt” som man kallar det i Spanien så snart är det nog dags att börja göra lite ”väsen av sig” och börja synas.

Nu telefonmöte… Suck, är med Ledarna i en totalt urlöjlig grej..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.