Impuls beslut..

image
Klockan 12.00 idag kom vi på att vi skulle passa på att en kortare tur ner till lite bättre väder. Sagt & gjort, biljetter bokade flyget går 17.15. Pass har jag som bekant inte så vi måste hinna förbi polisen på Arlanda och skaffa ett nytt tillfälligt pass.

Väskorna var ju redan packade eftersom vi skulle åka från Grev Turegatan till Bullerbyn så vi ska nog hinna med utan stress. Några dagar blir det bara, så hem igen på tisdag men så skönt det ska bli (hoppas jag, kom på att jag inte kollat väder prognosen för Marbella). Måste jag göra nu!
Rätt beslut! Strålande sol och 22 grader och uppåt – underbart!

image
Sol vid poolen & tillbaka till de goda vanorna med frukost, lunch & middag. De viktigaste grejerna som måste göras har jag slängt med i resväskan så att det ska funka.

Långa promenader utmed stranden, allra helst på morgonen ska det oxå bli. Tyckte först T var galen som föreslog det men nu känner jag hur rätt det är. Precis vad vi behöver just nu.

Någon middag i Gamla stan blir det väl oxå och möte med Lotus teamet. Direktflyget hade redan gått i dag så vi mellanlandar i Köpenhamn och är framme vid 23.40 (hoppas på medvind så vi landar lite tidigare). När vi kommer hem till lägenheten ska vi sätta oss på altanen & bara njuta av den troligtvis ca 19 gradiga värmen och ljudet från vågorna..

image
Ska verkligen passa på och njuta av de här dagarna!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.