Vår på riktigt!

image
På den lilla kullerstens gården vid kökstrappan ser man bevis på att våren är här och utmed Artellerigatan ser träden ut så här:
image
Finns inte mycket som slår Stockholm när våren kommit & sommaren är på väg. Hoppas att den kommit till Bullerbyn oxå, tillbaka där igen på onsdag.

I går blev det inte mycket bloggat, humöret var inte på topp, men oj vad det blev mycket avbockat på To do listan så ur det perspektivet var det en bra dag. Ska fortsätta att köra på idag. Man kan ju undra om mina listor aldrig tar slut och svaret är väl att de inte gör det. Vi har ju kört igång flera projekt på kort tid och alla kräver de sin beskärda del av arbete och gudarna ska veta att administration är något som aldrig tar slut. Man sa för några år sedan att man skulle göra det så mycket lättare att vara företagare, den visionen är jag rätt säker på att man misslyckats med.

Två av mina Tradera auktioner är avslutade – nöjd med den ena (Guess väskan) och rött nöjd med den andra som var ett felköp, en klänning jag använt en gång. Nu ska jag bara lista ut hur man gör för att få betalt etc. När jag kommer ut till Bullerbyn ska jag bege mig till ett av våra två förråd och välja ut ett gäng grejer och lägga ut på Blocket. Ska även lägga ut några mer grejer på Tradera. Figge & jag pratade lite om det här igår, det är ju inte bara bra att man blir av med grejer man inte använder och dessutom får betalt för det utan det är ju bra ur perspektivet miljö och att saker återanvänds och inte slängs. Tänker med andra ord fortsätta sälja grejer.

Inga möten idag på agendan, men igår hade vi ett möte om ett spännande projekt som vi förhoppningsvis syr ihop på Fredriksborg. Den här veckan ska vi oxå se till att släppa biljetterna till mina favoriter Weeping Willows som spelar 10/8.

Nu hör jag på väderprognosen att det ska vara 8-10 grader från idag och några dagar framåt, där fick jag för jag skrev om våren men å andra sidan är det väl det som är svensk vår. Fram & tillbaka, stora temperaturväxlingar och det är ju på fler än en Valborgsmässoafton som det till och med snöat. Men det bestämmer vi att det inte gör i år..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.