”Face the fact”

image
Tog en paus och tittade/lyssnade på Camilla Thulin som var gäst hos Malou. Har ju skrivit om henne förut & det där med byxor (som vi ju inte är överens om). Det hon däremot sa i dag var många kloka saker. Bland annat det jag var inne på i ett mina tidigaste blogginlägg varför man måste bli en tant bara för att man blir äldre. Hon uttryckte sig klokt om istället för att ha/få ångest över att bli äldre och därmed per automatik se äldre ut vara tacksamma för att vi faktiskt får bli äldre och att det bara är att ”Face the fact” ung har man varit och det var man såg ung ut. Nu kan man däremot göra en hel del för att fortsätta se bra ut, oavsett om det är åldern eller vikten eller vad det nu är man har ”noja” över.

Hon sa oxå att vem har bestämt att man inte får ha långt hår när man fyllt 40, måste klä sig tråkigt för att man passerat en viss ålder osv. Ska inte återge hela innehållet – men kloka saker sa hon så nu ska jag oxå Face the fact att jag är 50 år och 2 dagar och fortsätta vara precis som jag vill vara.

Det hände nästan ett under igår, jag fastnade i To do listan och kom aldrig iväg för att köpa någon Coca-Cola. Hade däremot mineralvatten hemma och kom på att jag klarade mig precis hur bra som helst utan att hälla i mig Coca-Cola hela kvällen. Kommer självklart behöva fortsätta dricka Coca-Cola alternativt börja dricka kaffe för koffeinet. Men har i alla fall bestämt att göra slag i saken och verkligen dra ner på vad man inte kan kalla för någonting annat än överkonsumtion av Coca-Cola. Mer mineralvatten helt enkelt, tänk vad mina tänder och min kropp ska bli glada:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.