Lyckades

Lyckades med att somna om som tur var. Sigge anser dock inte att det är dags att gå upp ännu så han har blockerat ”utgången”
Är nog hans present till mig, att ligga kvar i sängen och slötitta på TV och läsa (fast det är ju det bästa han vet så det är ju en rätt egoistisk present:)). Klart, lite svårt för honom att gå ut på stan och köpa dom där skorna jag önskade häromdagen.

Jag kommer kanske kanske fira min 50-årsdag någon gång, bara inte just nu. Finns ungefär 100 skäl till att inte göra det så då är det bättre att hoppa över och fira när man tycker att det passar. Vem har sagt att man måste fira just den dagen och ven har sagt att man måste fira överhuvudtaget – ju det ingen.
Men kan ha en bra födelsedag ändå, på sitt alldeles egna speciella vis.

Jag kan inte riktigt släppa det där armbandet eller halsbandet, take no shit design Efva Attling. Tycker att det är en bra utgångspunkt att ständigt bära med sig så smyger nog ner till hennes butik i Birger Jarlspassagen i morgon och kollar vad det kostar….

Strålande väder har jag i alla fall fått på min födelsedag så det är jag glad för men först ska jag ”använda” mig av Sigges present och ligga kvar i sängen och läsa exakt så länge som jag känner för att göra det.
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.