Att få göra som man vill..

image
En stor fördel att fylla år på en söndag är att det är just söndag. Söndagar är i sig ganska tråkiga så de är inga bra firardagar. Jag sparar helt enkelt mitt firande till en mindre tråkig dag än en söndag och en dag när jag själv känner mig mindre tråkig.

Så idag gör jag precis bara vad jag känner för och inte ett dugg mer eller mindre. Gladast av alla är Sigge, som får sällskap hela dagen. Det är han inte direkt bortskämd med.

Det enda som är utöver det en vanlig dag är att jag i dag ska frossa lite i något jag verkligen älskar
image

I övrigt laddar jag för att fira ordentligt någon annan dag när krusen lagt sig, jag har förlikat mig mig att jag är 50′ insett att det bara är en siffra och lite annat. Så vem vet det kanske blir av redan i år:) Läge för 50-årsterapi??

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.