Gårdsfest..

image
På den kullerstensbelagda gården vid kökstrappan är det fest – någon som fyller år. Hoppas den stackarn inte fyller 50:) Om exakt 24,5 timme var det 50 år sedan jag föddes. Tiden går kan man säga..

Kollade på Trinny & Susanna stylar om Sverige, vilka förvandlingar de åstadkommer på några timmar. Lätt att glömma bort sig själv och få ihop vardagen om man har flera barn, jobbar heltid etc så jag förstår att många kvinnor bara inte hinner fast de säkert skulle vilja. Jag har inga barn men tycker att jag har det svårt att få ihop det så då kan jag bara föreställa mig hur mycket svårare det är för en barnfamilj att få ihop vardagen med allt som ska hinnas med.

Hittade en bild på något jag tycker är snyggt, absolut inte alla som bär upp det. Inte jag till exempel men skulle önska att man kunde se ut så här någon härlig sommarkväll. Men då får jag växa på längden och minska på åren och den ekvationen är precis som den låter omöjlig.
image

Då från i morgon när jag blivit stor, för Pippi pillerna om att aldrig bli ”stur” funkar nog inte i verkligheten så ska jag ha den bilden på ”näthinnan” varje dag.
image
Se till att sköta om mig OCH se till att ligga i kapp hela tiden så att man slipper stressen som kommer med att ständigt ligga efter med både det ena och det andra. Det om något sliter och är allt annat än bra, bara att fortsätta beta av och se till att komma i ordning med allt. För det var ju så att det är 47 jag fyller i morgon och det är ju inget att bry sig om.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.