Karlsson på taket..

image
När jag gjort min Pippi tatuering i Marbella så visste ALLA vem hon var, alla oavsett ålder. Dom verkade älska Pippi Långstrump lika mycket som vi generellt gör här i Sverige. Annat är det i Ryssland, enligt vad jag har hört så är det Karlsson på taket som är den mest populära av alla Astrid Lindgrens karaktärer.
Karlsson är ju inte direkt urtypen för en trevlig kille, han är ju väldigt självupptagen, egoistisk och ibland rent av elak. Eller minns jag fel? Får kanske ta och läsa om historierna om Karlsson på taket.

Hursomhelst så tycker ju han i alla fall att han är världens bästa Karlsson, för mig är detta världens bästa Carlson
image
Sveriges i särklass bäste sångare och medlem i Weeping Willows, Magnus Carlson. 10 augusti kommer de till och kör en spelning på Fredriksborg. Han är förutom Sveriges bäste sångare även ovanligt sympatisk & snäll person. Vi hade en SMS konversation idag ang spelningen mm och jag skrev Tack, vad snäll du är.
Hans svar var: Som Fantomen, snäll mot dom snälla.
Ser verkligen fram emot spelningen, han var ju hos oss förra året då med Ebbot, grymt bra! Tror det blir ännu bättre i år, så skriv upp 10/8 i kalendern. Biljetterna släpps snart.

På måndag har vi ett möte om ett återkommande inslag under sommaren sedan har vi oxå och två andra spår vi jobbar med så lite roliga saker ska det allt hända i sommar på Fredriksborg.

Den ensamstående föräldern som vi bjuder på en minisemester på Fredriksborg i sommar tillsammans med sina barn fick i dag veta att vi valt just henne. Hon blev otroligt glad, har inte haft råd att ta sina barn på semester på flera år. Nu får de komma till oss, Gröna Lund bjuder på åkband och ABBA-museet på entrén så de får en lagom blandning av skärgård och lite happenings. Vi hoppas att de kommer få det riktigt bra och en minnesvärd upplevelse. Som vi brukar säga på Fredriksborg: Ingen kan göra allt – men alla kan göra något, och det tänker vi fortsätta med så gott vi kan.

Kan bli galet trött på skvallerblaskor (ja, då kan man undra hur dum man är som köper dem men ibland är det skönt att bara bläddra runt i dem). På omslaget: Camilla Läckberg anmäler ex-makens ex-fru. Ja, till Ensamma mamma söker visar det sig när man läser artikeln. Ger upp..

Ska bläddra lite till och återkommer med fredagens sista blogg och dagens fina sak lite senare. Är på skrivarhumör idag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.