Färdigjobbat..

image
Nu ska jag:
1. Bestämma mig för vilken av mina två nyinköpta pocketböcker jag ska börja läsa
2. Läsa i sisådär en halvtimme och sedan som ”normala” människor försöka somna i någorlunda bra tid.

Upp i god tid i morgon och träffa Johanna, ta en promenad på stan fortsätta bocka av på listan. All set, inga oklarheter om morgondagens aktiviteter. Fick inte naglarna fixade idag heller så jag har efter bästa förmåga skött om om dem själv. Min pappa kan ibland vara så otroligt söt och rationell. Han frågade lite halvt upprört hur jag kunde köpa ett hemmaset för naglar som de facto förstör naglarna.
1. Det stod inte direkt på förpackningen, vänligen köp detta set för ett garanterat resultat med förstörda naglar
2. När jag har rannsakat mig själv så är jag lite rädd för att jag första gången jag använde det (har använt det två gånger) glömde steg 1. Det kanske var någon slags skydd eller något och att det är därför resultatet blev katastrofalt. Oavsett vilket så vågar jag definitivt inte prova igen.

Dagens fina sak är egentligen inte en fin sak, utan något man ska använda för att bli fin. Dags att få till lena & fina fötter inför sommaren & fötterna i sandaler. Då duger det inte med torra fötter och i värsta fall fula hälar, Nix nu är det tid att snygga till fötterna så här kommer två tips:
image
Tips nr 2 från Apoteket ska tydligen vara otroligt bra. De berättade att de kommit in minst 10 kunder bara för att tala om hur bra och effektiv den är. Jag vet inte, ska se i morgon om det stämmer, men vågar mig ändå på att tipsa om den, man ”ska” väl lita på Apotekspersonalen:)
image

Nu läsa & sova – i morgon snygga fötter:)

Kram

2 reaktioner på ”Färdigjobbat..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.