En bit på väg..

image
..är både våren på gården och jag med att beta av punkter på To do listan. Inte klar, men har i alla fall kommit igång på ett bra sätt. Kylskåpet laddat med Coca-Cola, några blaskor inköpta och 2 x pocketbok med de passande titlarna:
image
Ingen risk för kollaps men ibland känner man för att välja mellan något av följande alternativ:
1. Ta alla papper, räkningar, deklarationer och slänga i en svart sopsäck och in med den i grovsoporna
2. Ta ovan och åka iväg till någon Valborgsmässoeld
3. Förverkliga drömmen med en personlig assistent
Inget av de tre alternativen är vare sig aktuella eller speciellt kloka men ändå..

Man ska inte klaga, finns dom som verkligen önskar att de hade något att göra. Bara några dagar kvar i stan nu, på Valborgsmässoafton ”flyttar” vi, i alla tillfälligt tillbaka till Bullerbyn. Vet inte riktigt när det blir aktuellt att åka ner till Marbella igen, som det ser ut nu så lär det dröja ett par veckor till minst.

På tisdag är det dags för styrelsemöte i Helsingfors igen, hoppar det där med båten & flyger. Känner att det tar för mycket tid just nu att ta båten och att jag ju nu klarar att flyga rätt så bra. Efter mötet ska jag & Carina, min svenska styrelsekollega, hinna med lite updates och snack i största allmänhet. Hon är verkligen en både varm och klok person som jag uppskattar att umgås och prata med. En annan sådan är Johanna, som jag träffar i morgon förmiddag (tror vi väntar med att knäcka den flaskan med Pol Roger till nästa träff dock:)).

Nu ska jag läsa lite skvallertidningar & äta lite. Återkommer med dagens fina sak. & lite annat senare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.