Present på kökstrappan:)

image
Den här fina presenten stod på kökstrappan i kväll. Till nästa pixie dust tillfälle och dessutom min absoluta favoritchampagne.
Kommer dock inte dricka den just precis idag:) Tack till världens finaste Johanna, som kommer få lova att vara med och dricka upp den:)

Fick ett tips ang min strömkabel – så i morgon tar jag datorn under armen och går till Kjell & Co. Keep your fingers crossed att de har rätt strömkabel. Satte hastighetsrekord så att lönerna blev gjorda och alla lönespecar utom en hann gå iväg med mailen innan datorn totaldog. Skönt!

Någonting säger mig att jag kommer somna i tid ikväll och då kanske komma in i rätt dygnsrytm. Det skulle faktiskt göra att all champagne med efterföljande ”dagen efter mående” skulle göra att det nog var värt det..

image
Några blommor blev det inte idag, får bli imorgon. Samma sak med naglarna. Får bli nästa vecka om jag inte har tur att de kan ta det i morgon.

Kollade hur det går på Tradera, populärast är min Guess väska som fortsätter ticka uppåt men är inte nöjd med resultatet. Den ligger kvar till på måndag så vi får se om det händer något under helgen.

Slötittar på TV men tycker inte det är så mycket att se. Tror jag ska ta och läsa lite istället och somna så tidigt som möjligt.

I morgon får jag se till att vara mer effektiv än vad jag lyckats vara idag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.