Aldrig mer….

….kommer jag att dricka mer än Max ett glas champagne – garanterat. Dagen i dag vill jag inte återuppleva, punkt.

image

Nu har jag återhämtat mig, varit ute och ätit en rejäl middag och känner mig nästan återställd. Vet inte hur jag kunde få för mig att hälla i mig så mycket champagne igår, trevligt var det – då tyckte jag i alla fall det.

Nog om det, det har i alla fall tagit bort alla 50-års kris tankar idag, så ur det perspektivet var det i alla fall någon nytta. Halva dagen har gått åt att försöka hitta en strömsladd till min dator – provat allt utan resultat. Så nu återstår att försöka beställa en från Dustin och då kommer den på måndag. Ska köra löner till Waldemarsudde, kommer få göra det med världsrekordhastighet innan batteriet dör ut helt.

Ska sätta fart med det strax, sedan tänker jag inte göra ett dyft mer än att fortsätta min återhämtning genom att slötitta på TV. I morgon fortsättningsmöte med Figge på vårt lilla kontorskrypin som vi delar med ett gäng andra på Riddargatan.
image

På Fredriksborg har vi ju typ ett ”back office” som är så litet att det inte är någon bra ide att sitta där och jobba. Så perfekt med den här lösningen som dessutom inte alls är dyr.
Det var faktiskt första gången jag var där idag, men Figge och några av de andra jobbar därifrån då och då varje vecka. Gillade den här tavlan – så det får bli dagens fina sak:
image

Nu ta ett krafttag och på rekordtid köra lönerna så återkommer jag nog med lite tankar senare..

Kram

6 reaktioner på ”Aldrig mer….”

  1. Har varit på Mediamarkt & Siba och köpt adapter (flera olika) för HP mm men alla är för korta. Har en liten HP dator med en strömbabel där delen man sätter i datorn är klart mindre än en vanlig. Ringt till HP men inte ens dom kunde svara på vilken strömbabel jag ska ha…

 1. Uppmanar till omedelbar införskaffning av
  Algine Plus från
  Skipper
  Jag är ingen heavy drinker och känner därför direkt av om jag fått för mycket av det goda. Tar då 5 algtabletter med mkt vatten när jag går och lägger mig och fem när jag vaknar. Garanterat resultat (kanske inte för obegränsade mängder, men du vet när det känns som man lite för mkt och blir seg nästa dag).
  Beställ på näter (Skipper Shop)

  1. Tackar för tipset, ska beställa och ha i reserv men känns som det kommer gå sisådär ett halvår innan jag vill prova på det igen:) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.