Ibland bara måste man..

image
..strö lite Pixie dust över vardagen. Behöver inte vara några storslagna saker, räcker med att gå & ta ett glas champagne med någon, köpa ett glossigt magasin & ha total egentid eller vad som helst. Men utan lite pixie dust med jämna mellanrum blir allt bara rutin och ”trist”.

Maj & juni är månader som brukar innebära en hel del Pixie dust per automatik. Det är ofta lika stressiga som inför julen. Allt ska hända då & dessutom ska dom flesta hinna med allt på jobbet innan semestern. Skolavslutningar, bröllop, cocktail partyn, intvingar & olika evenemang i en aldrig sinande ström under just maj & juni. Själv kan jag inte påstå att jag går på bröllop speciellt ofta längre, man har liksom passerat den ålders-eran. Nu är det möjligtvis bröllop nr 2 i bekantskapskretsen som då sker ensamma i Paris eller något liknande. Bröllop är ju bland det finaste som finns, så mycket kärlek, lycka & förväntningar i luften. Inte bara hos brudparet utan hos alla, det är verkligen något visst.

På Fredriksborg kommer vi att ha ett antal bröllop i sommar & Kalmar Slott har ju en egen kyrka som är Topp 5 bland populära kyrkor att gifta sig i. En dag i juni kan de vara fyra vigslar i slottets kyrka. Stor potential för oss med andra ord, vi har ju dessutom stora ytor så vi kan i alla fall köra bröllopsmiddag för 2 bröllop samtidigt (fast i olika lokaler såklart). Jag lär få nöja mig med att vara närvarande som ”arbetare” på bröllop och ta del av känslan som genomsyrar för tror inte att de privata bröllopsinbjudningarna kommer fylla brevlådan direkt.

För några veckor sedan skrev jag om alla konstiga mönster som vårens och sommarens kläder har, det är ett bevis på att inget är beständigt utan att allt ändras hela tiden för då beklagade jag mig över det och nu börjar jag tycka att en hel del av det är snyggt. Påverkan är stor…näst intill skrämmande…
image

image
En annan ”trend” är snickarbyxor, det har jag alltid tyckt om och har flera par redan sedan tidigare. Är dock inte lika säker på att det passar en 50-årig tant att visa sig offentligt i det. Eller så förhåller jag mig till min devis att man inte ska tänka så mycket på vad man inte kan bara för att man fyllt 50. Tror det blir det sistnämnda, får smyga i buskarna och vänja mig först med snickarbyxor på..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.