Premiärdopp..

image
I går var det årets premiärdopp i Bullerbyn, tyckte dom sa att det var 5 grader i vattnet. Själv premiärbadade jag tidigare i veckan, det var dock vare sig i Bullerbyn eller i havet (och inte 5 grader heller).
image
Nej, det var väl en sisådär 20 grader och i en pool i Marbella, lite mer i min smak än i 5 gradigt havsvatten. Kunde inte bada & dyka hur mycket som helst. Varför? Pippi såklart, det var solskyddsfaktor 50, bandage, tejp och allt man kan tänka sig för att skydda Pippi. Då var det inte att rekommendera att bada för mycket. Anton kompenserade dock för det & bodde mer eller mindre i poolen.

I dag måste jag fixa en datorsladd (glömde ju min i Marbella), batteriet är nu nere på miniminivå och vissa saker räcker inte IPad till för. Vi glömde visst oxå förutom Antons godis även hans jacka. Pappa som är kvar får åka förbi och hämta upp innan han åker hem. Då ska han få passa på att ge mina nya växter vatten (det där med att prata lite med dem tror jag hoppar över, då kommer han nog ge upp hoppet totalt om mig) Det får räcka med överraskningen att hans födelsedagspresent till mig presenterades på bloggen och dessutom för honom värsta tänkbara present (i alla fall nästan) i form av Pippi tatueringen. Men han har (tror jag) förlikat sig med den.

På Tatueringsstudion sa dom att om man gör en tatuering kommer man garanterat att vilja göra fler efter den första. Kommer inte att ske, tycker att det är det som grejen för en tant som mig att bara ha en. Vill ju inte riskera att bli känd som den tatuerade damen med alla katter på ålderns höst..

Nej, nu är det hög tid att sätta fart – fram med dagens To Do lista och sätta igång!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.