På plats..

image
Lämnat landet & Bullerbyn för ett tag i stan. Precis anlänt, börjat packa upp lite av mina grejer så ringer det på dörren.
Ett par som köpt lägenheten ovanför och ville komma in och mäta lite. Vad säger man, självklart kom in, och så hoppas man att de ska vara lite snabba.. Hade ju sett fram emot att kasta på mig mysdressen och kolla lite på TV och bara vara.

Dom var inte så snabba, men det var väl OK, första gången…
image
10 minuter efter att de gått kom de tillbaka och kom på att de ville mäta lite mer. Den här gången dock lite snabbare, kanske kände av min ”energi” att jag inte hade världens största lust med en massa small talk..

Hur som helst så är TV:n på, myskläderna likaså och jag tycker det känns så skönt att vara i stan. Tittar upp på min gamla lägenhet i gathuset och saknar den allt lite grann.

I morgon måste jag fixa sladden till datorn, gå till Linda Vista & kolla om de har någon tid för akut nagelbehandling, hoppas att solen skiner så att jag kan gå en solig promenad och ”insupa” lite cityliv:)

Bud kommer på mina utlagda grejer på Tradera, men har lååångt kvar till jag samlat ihop till tavlan. Bara att köra på, om man tänker efter har man en väldig massa saker som man faktiskt inte vare sig använder eller behöver.

Ska nu kolla i senaste Damernas Värld (hatar namnet, men tidningen är oftast bra) så återkommer jag med min fina sak och något annat som rör sig i huvudet på mig. Har inte fått något kokosnöt i huvudet i dag, som jag märkt i alla fall.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.