Nya annonser..

image
Så där ja, nu ligger det uppe ytterligare några av mina ”gamla” avlagda väskor och lite annat så får vi med spänning se om det blir någon budgivning att tala om.

Gillar upplägget med att man skickar sakerna med posten så att man slipper hålla på och krångla och mötas, eller att de ska komma ut till Bullerbyn och hämta. Effektivt och lättare att skicka iväg det som postpaket. Har fotat och skickat de kompletterande bilderna på Guess väskan till dom som ville ha det. Så nu får vi se.

Till Kalmar Slotts ena servering ska vi ha en underbar blandning av gammalt porslin. Var hemma hos min gamle granne Styrbjörn igår, han blev alldeles eld och lågor över att kunna få sitt gamla porslin använt på ett slott så han skulle bums sätta igång och samla ihop. Tilläggas kan att Styrbjörn garanterat har mest porslin av alla norra Europas invånare:)
Kunglige dansk och de andra lär han behålla men vi kommer säkert få en hel del gammalt fint porslin som kommer från hans barndomshem. I ärlighetens namn tycker jag dessutom att den typen av porslin är mycket finare än Kunglige dansk, men det tycker INTE Styrbjörn:)

Kommer ni ihåg Beatriz, min ständiga kombattant i Marbella (Fastighetsägare)? Vi ryker ju ihop med jämna mellanrum men i går kröp hon till korset och skickade ett så snällt litet mail. Hon är rolig hon:)

Nu fortsätta att sätta check på grejerna på To do listan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.