Hopp om vår & hår

image
Så var den här påsken snart över & avslutas, i alla fall här, med en klarblå himmel, strålande sol & hopp om att våren är för att stanna!

Mailboxen är nu nere i noll olästa mail – check. Har några som kräver någon åtgärd men hyfsat bra koll mailen i alla fall.
Ska förhoppningsvis hinna bocka av en hel del annat i dag oxå så att man börjar veckan utan att ligga långt efter.
Ska försöka ha ett lika rent skrivbord här den här veckan som jag lyckades med i Marbella. Fokus, hur tråkiga vissa administrativa saker än är så kan jag sätta check på det oxå sen (förhoppningsvis). The flip side med att vara egen företagare är all denna aldrig sinande strömmen av papper papper papper. Det papperslösa samhället känns som egen företagare som en fullständig utopi.

Äter vitaminer av alla de slag för att få ordning på mina förstörda naglar men resultatet dröjer, bara att fortsätta antar jag så blir de väl ordning på dom oxå någon gång. Apropå det så såg jag i går en annons från Loreal om ett nytt schampoo som utlovar tjock & fylligt hår genom att hårdtränar expanderar inifrån. Ni fattar, totalt oemotståndligt för mig med mina tunna hårstrån… En sådan flaska kommer garanterat finnas i mitt badrum innan veckan är slut #detsistasomlämnarenmänniskaärhoppet

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.