Tradera mera..

Har kommit i gång och lagt upp mitt första försäljningsobjekt på Tradera (tack Christina för tipset om Tradera istället för Blocket). Auktionen är igång och det tickar uppåt, la inte dit något utgångspris så det stod 1 kr som utgångspris. Kanske är smartare att lägga sig på en nivå en bit under vad man vill ha. Tips någon? Har också fått några mail om att några vill se fler bilder, la bara upp en bild. Får fixa det i morgon. Ska förbereda några ytterligare annonser i morgon och då ha med några fler bilder från början. Kommer säkert ta ett tag innan jag sålt ihop till tavlan och silverväskan eller om jag nu väljer Zebra väskan, eller kanske till och med går och blir lite klok på äldre dagar och nöjer mig med de väskor jag har..
Vi får helt enkelt se..

Dagens ”fina sak” får bli en vacker, lite melankolisk bild med ett ordspråk – passar idag helt enkelt.
image

Får bli orden & innehållet att somna till idag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.