Förberedande ”varning”

image
Det här ser väl lagom avslappnat, trevligt & mysigt ut?
Dessvärre en ”stulen” bild och inte alls lik min morgon idag..
Hade en sådan där växelvis sömn i natt som jag hade häromnatten. Det får vi verkligen hoppas INTE blir en vana för det är galet jobbigt, och dagen efter brukar bli lidande.
Väljer att se det som att det är 50-årskrisen som ”hemsöker” min sömn så att den snart är normal igen (sömnen alltså..)

Jag som normalt sett och under typ hela mitt liv kunnat sova var som helst, när som helst och hur mycket som helst. Det bara måste vara tillfälligt och en del av kris-processen:)

Har i alla fall läst ut boken. Lämnade 50 skuggor av frihet i Marbella så jag får ta fram någon bok jag köpt men inte börjat läsa som jag säkert har någonstans. Eller kanske ännu bättre, lyssna på Munken som sålde sin Ferrari som jag laddat ner tidigare. Har provat att lyssna några gånger när jag ska sova, somnar innan jag stänger av och är sedan så himla oteknisk att jag inte hittar tillbaka dit jag minns att jag hört. Hade glömt att jag hade den, fungerar ju uppenbarligen som bra ”sömnmedel” oxå så effekten blir dubbel. Perfekt, så får det bli.

image
Kanske oxå bäst att i förväg utfärda en allmän varning.. Förväntad intensifiering av min pågående 50-års kris den här veckan, så ha överseende om ni tycker att det verkar som om jag fått en eller gäng kokosnötter i huvudet. Känns skönt att ha det sagt:)

Då är det dags att sätta igång med dagens To do lista, en salig blandning av högt & lågt och så klart, ej att förglömma ”date” på Fredriksborg.

Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.