Utsövd..

image
Nu är det bevisat:) Elefanter för med sig bra saker – läste en stund, somnade & har sovit som en stock. Nu ordentligt utsövd:)

Precis som väderprognosen sagt så ska det i dag börja en period med lite sämre väder här. Mulet nu, vi kommer inte ha någon brist på sysselsättning och vi åker ju till flygplatsen vid 16.30, så att det inte blir något solande & badande idag gör ingenting.

Vet ju inte riktigt när jag åker tillbaka hit så jag får packa med mig lite mer kläder än normalt. Vill ju kunna använda en del sommarkläder som är köpta här om jag stannar i Sverige ett tag. Får absolut inte missa att packa ner elefant halsband, top mm. Om man tror tillräckligt så brukar det bli så på något sätt, så elefanterna är som sagt viktiga för lite extra lycka och nu oxå för god sömn:)

Lite udda att välja att åka hem så här mitt i påsken kan man tycka, men en vecka utan mamma och pappa räcker gott & väl för en 10-åring så det blir perfekt att åka hem idag. Eftersom jag själv inte heller är så överdrivet förtjust i högtider så spelar det ingen roll om det är påskafton eller en vanlig lördag idag när vi åker hem.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.