Back ”home”

Blev som sagt lite stressigt, men två glas champagne var ett måste för att våga mig på planer idag.
image
Kände mig väsentligt modigare efter det och Anton fick lära sig hur det egentligen är när hans moster reser… Eftersom jag inte gärna går på det där planet så väntar jag med det tills det inte går att vänta längre. Sist in i planet och frågade, som jag alltid gör, första bästa flygvärdinna om hur flygvädret såg ut att bli. Här fick då SAS (brukar ju alltid flyga Norweigan, men inte idag) typ 100 pluspoäng. Flygvärdinnan tog omedelbart in mig i cockpit, piloterna förklarade att det skulle nog vara viss turbulens i starten men att resten av resan skulle ha perfekt flygräder. De tog fram kartan över rutten vi skulle flyga etc. Frågade om jag övervägt att gå en ”kurs”, de hade en rekommendation om en bra sådan etc. Service på riktigt – tack SAS!
image
Dom hade rätt, lite lite turbulens i starten men sedan gick det hur bra som helst och flygtiden blev 4 timmar. Så om nu Aladdin skulle dyka upp har jag en helt annan önskan:)

Lite temperaturskillnad kan man konstatera, Malaga 25 grader och Bullerbyn 1,5 grad. Men det är ju natt nu och det ska enligt prognosen bli riktigt varmt här i morgon. Underbara vårkänslor får man hoppas på.

Nu dags att sova!
Kram

2 reaktioner på ”Back ”home””

  1. Kan rekommendera flygkurs på pyttelilla Linköping Airport – det är fantastiskt trevliga Magnus Böcklund (pilot OCH schlagerstjärna) samt jättteduktige psykolog Olle Wadenström som håller i dem. Dessutom kan du komma till mig och dricka champagne – både före och efter om du bvill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.