Ändrar planerna lite..

image
Dagens To Do lista var typ tom bortsett då från packning. Men eftersom vädret är lite trist så att det planerade ”poolhänget” kan uteslutas så ska jag passa på att göra några ärenden som jag inte hunnit med i veckan.

Ängeln Salvador hämtar mig i sin privata bil och så sticker vi i väg och fixar lite bra att ha gjort/fixat saker. Hämta min kavaj på kemtvätten och lite annat fix & trix.
Till Apoteket och köpa ny ”ta hand om Pippi salva”, världens bästa ansiktsrengöringsservetter etc. Jag har verkligen gått ”all in” när det gäller att ta hand om och sköta Pippi enligt konstens alla regler, vore korkat att sluta nu. Finns säkert Pippi salva i Sverige oxå men då vet jag inte vilken jag skall ha och dessutom måste jag ha på flyget idag.
Undrar om dom har några bra vitaminer på Apoteket, det måste jag kolla, så att man blir lite piggare och får mer energi.

Tror att middagen i dag kommer bli Burger King på flygplatsen om jag känner Anton rätt:) Vi har planerat bättre nu på hemresan så att vi inte får så lång väntetid som vi hade på Arlanda. Flygplatser är inte så kul att bara sitta och vänta på, om man inte är på någon jättebra flygplats med massor av roliga affärer. Det har inte Arlanda och inte Malagas flygplats heller, dessutom är det ju ett öde jag ska bespara Anton att gå i affärer.

På ett sätt ska det bli skönt att komma hem och på ett annat inte alls, det är inte helt lätt med flera boenden. Man vill vara på flera platser samtidigt i bland. Men ska verkligen inte klaga, det är ju verkligen en förmån att kunna ha möjligheten att välja var man vill vara. Det enda som återstår nu är min ständigt ökande längtan till
image
Så det är prio 1 att ta tag i nu när jag kommer hem!

Snart kommer Salvador så dags att börja göra sig iordning för vår lilla fixar-tripp.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.