Rena rama augusti..

image
Det där med Bank Holiday som jag suttit hela dagen och trott skulle gälla visade sig vara allt annat vad en Bank Holiday brukar vara. Det hade jag väl i och för sig kanske kunnat räkna ut med lilltån att affärsinnehavarna vill passa på att sälja när hela Marbella är fullt av folk.

Så långt tänkte hur som helst inte jag utan lurade upp stackars pappa till en svårtillgängligt garage i Gamla stan. För att göra en lång historia kort så var det nog inte direkt lyckat kunde jag konstatera efter en sisådär 75 cm lång och 15 cm hög rad av repor i lacken och någon buckla. Det är som sagt både svåråtkomligt och trångt och tyvärr råkade Pappa missa en pelare…

Vi tog en kort promenad i folklivet där borgmästaren själv (hon) och en drös av poliser och militärer stod uppradade framför det gamla stadshuset vid Apelsintorget och det var hur mycket folk som helst ute & dessutom 22 grader:)
image
Högtidligt värre…

Middagen intogs på favoriten på taket, gott & trevligt med många skratt. Vi skrattar alltid mycket när vi är på just den restaurangen av någon anledning, vi trivs väl helt enkelt där.
image

När vi sedan skulle ta oss ut från garaget och försöka ta oss ut bland alla gående tror jag att det var tur att Pappa tagit ett glas Cava och en liten öl innan. Bilden gör det tyvärr inte rättvisa, för det var verkligen inte lätt att komma upp för den branta backen från garaget och ut på gatan utan att köra på någon och självklart fick han motorstopp mitt i allt. Skrattade gjorde vi i alla fall och slutet gott allting gott – nu är vi hemma igen Anton & jag.
image

I morgon får Pappa besök som ska stanna en vecka och Anton & jag åker hem i morgon kväll. Vi får se vad vi hittar på i morgon, men lite sol & bad ska vi väl klämma in gissar jag på.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.