Som ett brev på posten..

image

Skrev ju igår om mina bekymmer med att kunna gå i högklackade skor. Det har ju sin förklaring i alla de alldeles för smala och alldeles för höga skor man sprang omkring i när man var ung. Hur som helst så precis som ett brev på posten så har Aftonbladets nätupplaga i dag 9 tips om hur ska man ska ”bota” problemet. Så, snart så kan jag kanske ha alla dom där snygga skorna jag så gärna vill kunna ha på mig till mina klänningar.

Fick en påminnelse i dag om en födelsedagsfest på Mallorca i juni. Det är Tone som fyller 50 år och kommer ha sin fest på Mallorca där hon numera jobbar. Tone och jag är födda på samma dag, samma pr med ett par timmars mellanrum. Kanske skulle jag åka, det var många år sedan jag var på Mallorca och ett bra tag sedan jag träffade Tone. Får sova på saken..

Har kvar min längtan till stan, känner att den ökar. Längtar efter att kunna ta de där luncherna och allt annat jättemycket.

När det gäller min nya livsstil kan jag stolt rapportera att jag sköter mig näst intill exemplariskt. Lite mer motion bara så är i princip alla bitar på plats. Frukost varje dag – check. Någon form av lunch varje dag – check. Ordentlig middag varje dag – check. Som sagt motionen kvar. Den kommer oxå bli lättare och framför allt roligare att få till om man bor i stan (i Vitemölla och Marbella har man det ju precis framför sig, de långa strandpromenaderna). Har gått upp något kilo med min nya livsstil och det vore väl ok om inte allt som vanligt sätter sig på samma ställe (magen). Prio med andra ord att komma igång med motionen.

I morgon 3-4 timmar vid poolen, lite need to do saker & sedan en utflykt till Estepona. Sedan bara fredagen kvar innan det är dags att åka till Stockholm igen.

Min tillfälliga kombattant Beatriz har inte återkopplat på sista mailet jag skickade, så vi har väl någon slags terrorbalans nu antar jag. Bara att vänta & se, hon hör snart av sig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.