Pool, Sol, Möte & Middag

Ännu en härligt solig & skön dag vid poolen. Pippi nu ännu bättre skyddad så att även jag kunde dyka i & svalka mig mellan varven.
Till och med pappa dök i och det tillhör inte vanligheterna.

Nu duschad, klädd & klar för att bege mig till Lotus kontoret för ett avstämningsmöte. Sedan är det middag hemma hos Pappa som gäller. Han som aldrig lagat mat i hela sitt liv har blivit riktigt duktig på det de senaste åren.

Kollade väderleksprognoserna – lagom till vi åker hem kommer regnet här och våren till Stockholm, det gillar vi:)

Kommer hem på påskafton så lite påsk hinner vi fira i Sverige, gillar inte högtider något vidare men man kan ju alltid hitta på något kul.

Sedan är det hög tid att åka ner till Vitemölla och öppna upp för sommaren. Har inte varit där sedan i somras:( Tänker vara där någon vecka i maj och sedan en hel del i augusti. Vi öppnar ju upp verksamheten i Kalmar Slott i augusti och då passar det rätt bra att utgå från Österlen.

Direkt efter påsk ska jag ta tag i det där med mitt dröm hotellrum i Norra Kaponjären. Har bilden exakt klar för mig i huvudet hur det ska se ut. Kommer bli så coolt så det bara måste bli verklighet till den här sommaren….
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.