Here we go again

Efter det att vi kom hem från vår mysiga kväll i Gamla stan igår satt jag uppe och fick lite needs to do gjorda. Gick och la mig, somnade och så vaknar jag igen efter ett par timmars sömn igen…

För tidigt att gå upp så får sysselsätta mig en stund så att jag somnar om igen.

Kom på att glömt Eva Ps fina saker tips. Så här har vi ett nytt:
image
Har aldrig varit ”sannare” – runt om i butikerna finns det galet mycket snyggt i just jeanstyg.
Klänningar, skjortor, jackor, kjolar – you name it. Extra fint tycker jag det är när man adderat till något mer än bara jeanstyg, som här på bilden till exempel.

Skrev ju oxå häromdagen att snickarbyxor blivit modernt igen. Köpte ett par förra året, lite före min tid där:) Kan väl inte påstå att jag slitit ut dem, de passar ju inte direkt för alla tillfällen när man passerat 12 år.
Anyway, jag tänker i alla fall fortsätta använda mina när jag tycker att det passar och har lust för det.

Konklusion; Ska ni shoppa något inför sommaren, titta efter nya roliga jeansplagg gärna uppblandat med något annat material.

I övrigt kan man lätt bli nästintill yr när man i varenda butik möts av alla dessa plagg med mönster på korsen & tvärsen och helst i så många olika färger som möjligt. Nej, det får vara för min del. Men som med allting har jag väl snart vant mig och far omkring mer ”mönstrad” än någon annan ni sett. Tror att det ska till en Lotto vinst eller något annat så att jag kan köpa ett Missoni plagg, deras mönster kan jag inte bara ”överleva” utan tycker verkligen att de fina.

Passar på att försöka somna om nu & drömma om den stora Lottovinsten:) Här i Spanien är det galna i Lotterier och vinsterna är astronomiska så bara ut & köpa en lott eller två med andra ord.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.