Det bästa med vår, sol & värme…

image
…är att alla fina klänningar som dyker upp i butikerna och bara är ”must have” och att man kan plocka fram och använda alla icke-svarta klänningar man redan har i garderoben.

Jag älskar klänningar och har osunt många, men har samlat ihop dem under många år eftersom jag inte förändrat min vikt på många många år (något kilo upp och ner ibland men hyfsat konstant vikt).

När nu alla dessa fina vita, blommiga och allt vad det är klänningar kommer fram och ska användas det är då mitt problem uppstår.. Jag älskar ju även skor & stövlar men har grymt svårt att hitta skor med klack som är bekväma. Stövlar och jag kan ha hur höga klackar som helst, inga problem. Skor, något händer och jag får ont i fötterna och allt blir bara obekvämt så fort det blir någon höjd på klacken att tala om. Jag önskar att jag som Carrie Bradshaw kunde sväva fram i de mest högklackade skor man kan tänka sig men det bara går inte..
image
Funkar sisådär en timme (om jag inte behöver gå typ överhuvudtaget), sedan måste jag ge upp drömmen om att vara lång i snygga högklackade skor.

Blir typ tvingad att antingen att köra den lite sötare stilen med olika typer av ballerinaskor…
image

Eller bryta av totalt med något totalt annorlunda…
image
Passar till vissa klänningar och vissa tillfällen men långt ifrån alla.. Har kommit på att jag åtminstone klarar skor med hög kilklack bättre så jag får fortsätta träna på det, oavbrutet…

Värre problem kan man ha, jag vet, men tänk vilka fina skor man skulle kunna ha till de där fina klänningarna i sommar.
Träning, Träning, Träning – kanske kan ge färdighet till slut:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.